Dragi colegi,

Va invitam sa participati la cea de a XIX -a  Editie a Conferintei Nationale de Psihologie Industrial-Organizationala ”Horia D. Pitariu”, organizata de Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala (APIO)  in perioada  9-11 Mai 2019, in Iasi, Romania.

              Cea de a XIX -a editie a conferintei are ca tema principala  „Impactul tehnologiei asupra muncii” si va propune analiza schimbarilor tehnologice recente si pe cele viitoare, schimbari care antreneaza modificari in raporturile sociale, profesionale si de munca si care pot afecta major practicile in domeniul psihologiei organizationale si a manangementului resurselor umane.

              Continuand traditia conferintelor APIO, oferim practicienilor si viitorilor practicieni o serie de workshop-uri de formare a competentelor profesionale relevante pentru domeniul psihologiei resurselor umane. De asemenea, si in acest an continuam seria de prezentări state-of-the-art în Romania, ca oportunitate de a cunoaste activitatea de cercetare stiintifica a unor experti romani si de a fixa informatiile cheie referitoare la teme majore de  cercetare in domeniul organizational.

              Puteti sa va marcati deja in agenda personala intervalul  9 -11 mai 2019 si sa umariti evenimentele propuse in cadrul conferintei la adresa http://conferinta.apio.ro/.

Daca doriti sa primiti informatii actualizate despre conferinta si sa beneficiati de reduceri si participari gratuite la diverse ateliere din cadrul acesteia, nu uitati ca puteti solicita calitatea de  membru titular sau aderent in cadrul APIO. Mai multe detalii despre cum puteti adera la APIO puteti solicita informatii prin e-mail (la adresa secretar@apio.ro) sau puteti sa va inscrieti direct urmand intructiunile din formularul  https://goo.gl/sD1uUd.

 

Va multmim,

Comitetul de conducere