EAWOP (Asociatia Europeana de Psihologia Muncii si Organizationala, www.eawop.org) anunta deschis apelul pentru inscriere lucrari la EAWOP Small Group Meeting  "Antecedents of work design". EAWOP organizeaza in Iunie 2019 o intalnire restransa pentru specialisti pe tema Antecedents of work design, gazduita de Vrije Universiteit Amsterdam. Organizatorii acestei intalniri sunt Maria Tims, Anja Van den Broeck si Daniela Andrei.


Scopul acestei intalniri restranse este de a avansa cunoasterea in studiul factorilor care modeleaza design-ul spatiului si a sarcinilor de la locul de munca si pentru a stimula cercetarea din acest domeniu. Pot fi propuse cercetari in curs de realizare, idei de cercetare sau interventie, precum si cercetari teoretice care vizeaza dezvoltarea unui concept din acest domeniu.

Cateva dintre temele ce urmeaza a fi dezbatute si care pot fi propuse, in acord cu tema intalnirii, pot fi:

-Cercetari vizand factori contextuali ce ar putea stimula sau inhiba comportamentele si deciziile celor care proiecteaza spatiul si sarcinile de lucru

-Cercetari care vizeaza factori individuali, de grup sau organizationali perceputi de catre angajati, implicati in calitatea proiectarii muncii si a locului de munca

-Cercetari care vizeaza comportamente proactive specifice locului de munca si factorii contextuali care pot aduce o schimbare.


Propunerile urmeaza a fi inscrise pentru eveniment si prezentate intregului grup, un numar de aproximativ 20-25 de specialisti din domeniu. Termenul limita pentru depunerea propunerilor este 15 martie 2019.


Mai multe detalii despre intalnire si cum este organizata se regasesc aici:

http://www.eawop.org/news/call-for-papers-sgm-antecedents-of-work-design-vrije-universiteit-amsterdam