ASOCIAȚIA DE PSIHOLOGIE INDUSTRIALĂ ȘI ORGANIZAȚIONALĂ (Str. Povernei nr. 6-8, Bucuresti; www.apio.rooffice@apio.ro) scoate la concurs postul de ASISTENT MANAGER (Cod COR 334303).

·        Misiunea/ responsabilitățile postului. Noul nostru coleg va avea misiunea de a facilita comunicarea între membrii asociației, de a promova imaginea asociației și de a asigura suportul logistic și informațional necesar pentru promovarea misiunii, obiectivelor și proiectelor Asociației de Psihologie Industrială și Organizațională (APIO).

 ·        Pregătire și competențe căutate. Căutăm un absolvent de masterat sau doctorat, cu talent în planificarea și organizarea activităților complexe, abil în lucru cu oamenii și în relaționarea de tip networking, cu simț practic/  orientat spre nevoile clienților, interesat de cercetarea științifică și cu aptitudini în comunicarea scrisă on-line sau în redactarea a rezumatelor științifice (de popularizare).  Constituie un avantaj experiența în redactarea sau implementarea proiectelor de finanțate (publice sau private).

 ·        Condiţii de lucru. Propunem un program de lucru flexibil, cu sarcini predominant on-line (se poate lucra de acasă), în regim part-time (4 ore pe zi), cu un  salariu fix de 1250 RON, la care se pot adăuga bonusuri, procente de sumele atrase prin sponsorizări sau contracte de consultanță APIO (de negociat după etapa ”de probă” de 2 luni).

 ·        Avantaje acestui post. Flexibilitatea programului, libertatea în asumarea și a altor roluri, salarizare motivantă,  multiple oportunități de dezvoltare profesională (mediu stimulativ, accesul la persoane cheie, un networking profesional valoros etc.). Pe termen lung, experiența câștigată pe un post de asistent manager într-o asociație profesională importantă (APIO), va fi un mare plus la CV-ul personal. 


Candidatul/ candidații pentru acest post vor trece printr-o  perioadă „de familiarizare” cu solicitarile acestui post (iulie și august), înainte de a lua decizia finală de angajare. Fiind considerată o perioadă de internship,  perioada de probă nu va fi plătită (dar va putea fi raportată la CV ca experiență profesională relevantă, internship pe post de Asistent Manager in APIO) și va presupune realizarea unor sarcini de tipul celor de mai jos.

A.    Activități de informare, comunicare și promovare APIO

  • A1. Identificarea, sintetizarea și publicarea recenzii referitoare la  evenimente, inițiative  sau proiecte;
  • A2. Sintetizarea și publicarea recenzii referitoare la  articole, studii, rapoarte de cercetare sau comunicări științifice;
  • A4. Gestiunea canalelor de comunicare APIO (pagina web blog și știri, pagina Facebook, pagina LinkedIn etc.),  postarea pe aceste canale a recenziilor APIO (cele de la punctele 1 -3).

 B.    Activități cu caracter administrativ-financiar (2 la alegere)

  • B7 Redactarea și promovarea invitațiilor de înscriere în Asociația de Psihologie Industrial Organizațională și gestionarea procesului de      aderare/ înscriere în APIO;
  • C11. Promovarea  cursurilor on-line către potențialii beneficiari: comunicarea cu tutorii de curs, realizarea de mesaje/ materialele de promovare (e.g. postere), promovarea cursurilor pe grupurile și rețelele relevante etc.

Persoanele interesante de acest post sunt rugate să trimită, până la data de 25 iunie, un CV profesional  și o Scrisoare de intenție/ motivație la adresa andreea.butucescu@apio.ro. Mai multe informații puteți solicita la aceeași adresă de e-mail sau la numărul de telefon 0737 458 611 (Andreea BUTUCESCU).