Va asteptam la cea de a XX -a Editie a Conferintei Nationale de Psihologie Industrial-Organizationala ”Horia D. Pitariu”, eveniment organizat de Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala (APIO) si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (Universitatea Transilvania din Brasov) in perioada 21 – 23 mai 2020, la Brasov, Romania.

Evenimentul va avea loc in Aula „Sergiu T. Chiriacescu” a Universitatii Transilvania din Brasov, strada Iuliu Maniu nr. 41 A.

A XX -a editie a conferintei are ca tema principala „Antreprenoriatul – provocari pentru Psihologia I / O” .

Continuand traditia conferintelor APIO, oferim practicienilor si viitorilor practicieni o serie de workshop-uri de formare a competentelor profesionale relevante pentru domeniul psihologiei resurselor umane. De asemenea, si in acest an continuam seria de prezentari state-of-the-art in Romania, ca oportunitate de a cunoaste activitatea de cercetare stiintifica a unor experti romani si de a fixa informatiile cheie referitoare la teme majore de cercetare din domeniul organizational. Schimburile de idei de cercetare si de bune practici validate stiintific se vor realiza in cadrul sesiunilor de comunicari stiintifice iar temele dilematice, cele care pot fi subiect de analiza vor fi abordate in cadrul paneluri de dezbateri / mese rotunde.

Invitatul special al editiei din acest an, Prof. Christian KORUNKA (Universitatea din Viena), va prezenta o prelegere cu titlul “Intensification and flexibilization as important trends in the current world of work “.

Detalii despre modalitatea de inscriere si de inregistrare a lucrarilor stiintifice, taxe si programul conferintei gasisi pe site-ul conferintei (http://conferinta.apio.ro/) sau prin intermediul link-urilor de mai jos:
Daca doriti sa primiti informatii ”la zi” despre Conferinta APIO si sa beneficiati de reduceri si participarea gratuita la diverse ateliere din cadrul conferintei, puteti solicita calitatea de membru APIO (titular sau aderent). Mai multe detalii despre procedura de aderare la APIO aici sau puteti solicita prin e-mail la adresa secretar@apio.ro.

Va asteptam la Brasov, cel mai frumos oras din Romania, pentru a face un bilant al realizarilor noastre stiintifice, a ne reintalni, pentru a ne bucura de prezenta unor personalitati marcante ale psihologiei.

Comitetul de organizare APIO 2020
Presedinte APIO – dr. Marian POPA