Dragi colegi si studenti,

Va asteptam la a XX-a  Conferinta Nationala de Psihologie Industrial-Organizationala ”Horia D. Pitariu”.

Evenimentul va fi organizat online de Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala (APIO) si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (Universitatea Transilvania din Brasov) in perioada  27-29 noiembrie 2020.

Tema principala a conferintei este „Antreprenoriatul – provocari pentru Psihologia I/O”, alaturi de alte teme actuale pentru domeniul psihologiei I/O.

Continuand traditia conferintelor APIO, oferim practicienilor si viitorilor practicieni o serie de workshop-uri de formare a competentelor profesionale relevante pentru domeniul psihologiei resurselor umane. De asemenea, si in acest an continuam seria de prezentari state-of-the-art in Romania, ca oportunitate de a cunoaste activitatea de cercetare stiintifica a unor experti romani si de a fixa informatiile cheie referitoare la teme majore de  cercetare din domeniul organizational. Schimburile de idei de cercetare si de bune practici validate stiintific se  vor realiza in cadrul  sesiunilor de  comunicari stiintifice,  iar temele  dilematice, cele care pot fi subiect de analiza, vor fi abordate in cadrul panelurilor de dezbateri.

Va invitam sa prezentati lucrari care se incadreaza la sectiunea Cercetari finalizate sau la sectiunea Cercetari in curs de desfasurare/work in progress. Acest tip de prezentare se refera la un proiect de cercetare aflat in diferite stadii, dar nefinalizat, obiectivul fiind acela de a comunica interesul pentru un anumit subiect de cercetare si de a obtine feedback din partea comunitatii APIO.

Invitatul special al editiei din acest an, Prof. Christian KORUNKA (Universitatea  din Viena), va prezenta o prelegere cu titlul “Intensification and flexibilization as important trends in the current world of work”.

Detalii cu privire la procesul de inscriere si modalitatea de desfasurare online vor fi afisate in cel mai sucrt timp pe site-ul conferintei (http://conferinta.apio.ro/)

Daca doriti sa primiti informatii  „la zi” despre Conferinta APIO si sa beneficiati de reduceri si participarea gratuita la diverse ateliere din cadrul conferintei, puteti solicita calitatea de membru APIO (titular sau aderent). Mai multe detalii despre procedura de aderare la APIO puteti solicita prin e-mail la adresa secretar@apio.ro.

Conferinta APIO din acest an propune o experienta noua, care reprezinta o provocare pentru noi toti, in conditii care vor marca probabil o noua era in universul muncii si in psihologia I/O.  

Comitetul de organizare  APIO 2020

Presedinte APIO  – dr. Marian POPA