Dragi colegi, 

 

Vă aducem în atenție invitația de a participa, miercuri 28 martie, ora 18:00, la un eveniment dedicat gestionării conflictelor colective de muncă

Întâlnirea va avea loc la sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației a Universității din București, din Sos. Panduri 90 (intrarea în campus se face pe la bariera din Str. Ana Davila).

 Proiectul NEIRE (New European Industrial Relations): Mediation system effectiveness for collective organizational conflicts: A comparative study in Europe este coordonat de Universitatea Catolică din Leuven, Belgia și se află la cea de-a 3-a ediție. Este prima oara când Romania este inclusă printre țările europene participante la studiu. 

Obiectivul general al proiectului este acela de a investiga comparativ sistemele de gestionare a conflictelor colective de muncă din 12 țări europene. 

În fine, întâlnirea are si scopul de a mobiliza studenții, practicienii și cercetătorii  pentru a îmbrățișa această arie de studiu (conflictele colective de muncă și, în sens mai larg, relaţiile industriale), puternic reprezentată în alte state dar complet nereprezentată în România. 

La întâlnire vor fi reprezentați ai Direcției de Dialog Social a Ministerului Muncii, reprezentanți ai sindicatelor si patronatelor din Romania. Discuția va fi moderata de prof. univ. dr. Dragos Iliescu. 

Înscrierea este gratuita, cu rugămintea de a trimite o confirmare prealabila la adresa andreea.butucescu@gmail.com.