Menu
Log in

Log in
  • Acasa
  • Junior Researcher Programme jSchool 2018

Junior Researcher Programme jSchool 2018


Vă prezentăm o oportunitate adresată atât studenților la psihologie, cât și tinerilor cercetători: Junior Researcher Programme jSchool 2018, care va avea loc în Italia, în perioada 8-15 iulie.

Această școală de vară are ca scop principal organizarea participanților în grupuri mici, sub supervizarea unor cercetători aflați la începutul carierei, pentru a derula studii interculturale. Participanții au la dispoziție 13 săptămâni pentru finalizarea studiilor și sunt încurajați să își publice cercetările într-un jurnal partener. De asemenea, pe parcursul săptămânii școlii de vară, vor avea loc seminarii și discuții cu experți în domeniu, iar după finalizarea programului, participanții sunt invitați să participe la conferința anuală a JRP la Cambridge, având posibilitatea de a se înscrie la un internship de cinci săptămâni la Cambridge. Tema activității de anul acesta este Comunicarea: Psihologia Informațiilor.

Cei interesați pot afla mai multe detalii accesând http://www.eawop.org/news/junior-researcher-programme-jschool-2018-italy 

Copyright © APIO, 2023

Powered by Wild Apricot Membership Software