Detalii inregistrare

Prevederile referitoare la obținerea calității de membru al APIO sunt următoarele:

Calitatea de membru al APIO poate fi una din următoarele forme:

  • membru titular;
  • membru aderent,
  • membru de onoare.

Condiții pentru a dobândi calitatea de membru:

15.2.1.Pentru a deveni membru titular al APIO, o persoană trebuie să aibă una din următoarele trei tipuri de diplomă: (a) diplomă de licență sau altă specializare echivalentă în psihologie sau resurse umane, (b) diplomă de master în psihologie sau resurse umane, sau (c) diplomă de doctor în psihologie.De asemenea, pentru a deveni membru titular al APIO, o persoană trebuie să achite integral cotizația de membru.

15.2.2. Membru aderent poate să devină o persoană care nu se califică acelor condiții care sunt necesare pentru a deveni membru titular, de exemplu studenți și persoane fără diplome echivalente, dar care manifestă un interes pentru problemele teoretice sau practice ale psihologiei industriale/organizaționale. Cotizația plătibilă de un membru aderent este de 50% din valoarea cotizației unui membru titular. Membrii aderenți nu au drept de vot și nu pot fi aleși pentru funcții de conducere în APIO.

15.2.3.Membri de onoare ai APIO pot deveni persoanele din țară și din străinătate,indiferent de profilul diplomei sau specializării, care au obținut realizări deosebite în domeniul psihologiei industriale/organizaționale, sau în domenii învecinate. Aceste persoane sunt scutite de achitarea cotizației.

Cum solicit și obțin calitatea de membru APIO ?

Daca doriti sa deveniti membru al Asociatiei de Psihologie Industrial - Organizationala, va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu acest mesaj la adresa secretar@apio.ro, mesaj la care sa atasati copii dupa diplomele de studii (licenta/ master/ doctorat).

Obtinand calitatea de membru APIO, veti gasi noi oportunitati de dezvoltare profesionala, prin accesul preferential sau gratuit la resursele APIO: lucrarile Conferintei Nationale de Psihologie Industrial - Organzationala; Premiile si Bursa „Horia Pitariu; numerele Revistei Psihologia Resurselor Umane; Cursurile de formare online Ghidurile de bune practici sau Proiectele APIO promovate pe site-ul APIO in sectiunea RESURSE etc

Dupa ce ati primit un mesaj de confirmare la solicitarea dumneavoastra de a deveni membru Asociatiei de Psihologie Industrial – Organizationala (de la adresa secretar@apio.ro), va rugam sa completati si datele din formularul de mai jos!

Formularul electronic de mai jos ne ajuta sa avem o baza de date corecta cu toti membrii nostri, si va ajuta pe dumneavoastra sa tineti detaliile personale la zi.
Va rugam sa completati formularul de mai jos. Este ideal sa completati toate campurile in lista de mai jos, pentru a ne oferi toate detaliile necesare despre dumneavoastra. Daca nu doriti sa completati toate datele, tineti cont totusi de faptul ca toate campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.

Informatii cont

 

Date persoale

 

Date de corespondenta

 

 

Inregistrare * Campuri obligatorii

Contul meu

Pentru a deveni membru al APIO sau a beneficia de alt produs sau serviciu oferit de acest site, este nevoie sa va inregistrati.

Autentificare