Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, in parteneriat cu Asociatia Psihologilor din Romania si Colegiul Psihologilor din Romania gazduieste a XIII-a Editie a Conferintei Nationale a Asociatiei Psihologilor din Romania - APR Re-StartPlus in perioada 22-24 noiembrie 2019.

Tema celei de-a XIII-a Conferinta Nationala a APR este Unitate in Diversitate si programul stiintific vizeaza mai ales motivarea comunitatii psihologilor spre incredere, solidaritate si cooperare profesionala. Aditional, psihologii sunt invitati sa ia parte la discutii despre starea psihologiei nationale si internationale, cu scopul de a sprijini dezvoltarea directiilor majore in psihologia din tara. 

Printre cele mai importante evenimente se numara:

·         Prelegeri invitati internationali

·         Workshop-uri de specialitate

·         Simpozioane tematice cu lucrari de specialitate

·         Sesiune de lucrari stiintifice

            Nu in ultimul rand, se vor conferi premiile APR, se vor prezenta/lansa o serie de documente strategice (ex. ghiduri/coduri) si se va analiza oportunitatea unei reviste nationale.

 Programul, invitatii dar si detalii despre inscrieri si participari se pot obtine aici: http://conferinta.apsi.ro/index.php