Universitatea Luxembourg gazduieste in Campusul Belval al universitatii, in perioada 14-17 Iulie 2020, a 12-a Conferinta International Test Commission, cu tema „Diversity and equity in a globalized digital world: Opportunities and challenges for assessment”. Conferinta se doreste a fi un spatiu vibrant si infloritor care gazduieste si sustine acest eveniment, marcat de fiecare data de experienta profesionala si stiintifica exceptionale. 

Scopul principal al conferintei este prezentarea celor mai actuale metode de evaluare. Tema principala a conferintei, „Diversity and equity in a globalized digital world: Opportunities and challenges for assessment” urmareste sa evidentieze diversitatea culturala ca rezultat al globalizarii si al schimbarilor tehnologice foarte rapide. Mai specific, temele ce vor fi dezvoltate sunt:

1. Dezvoltarea si validarea testelor in medii internationale si multiculturale

2. Inovatie si actualitati in teoria, dezvoltarea si tehnologiile psihometrice

3. Bune practici in testare si evaluare

4. Securitatea si siguranta testelor intr-o lume globalizata digital

 

Inscrierile au inceput de pe 15 Iulie 2019 si au loc pana pe data 15 Decembrie 2019, programul inscrierilor fiind disponibil aici:

http://itc-conference.com/important-dates/page/74?parrent=59

 

Pentru a obtine o bursa in vederea participarii la acest eveniment, se pot consulta aici detaliile (in curs de actualizare):

https://www.itc-conference.com/scholarship/page/90?parrent=70

 

Mai multe detalii despre eveniment se regasesc aici, pe pagina oficiala a evenimentului:

http://itc-conference.com/