07.12.2015

Daca sunteti salariat:

Descarcati "Cererea privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual" (formularul 230), tipariti-l, completati-l si semnati-l. Nu este necesar sa indicati suma care o directionati catre APIO, aceasta suma va fi calculata automat de catre ANAF in functie de veniturile dumneavoastra. Pe acest formular sunt trecute deja datele care indica APIO ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul platit de dumneavoastra. Daca aveti deja formularul de altundeva, va rugam sa-l completati cu datele urmatoare:

Denumire entitate nonprofit: Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala

Cod de identificare fiscala a entitatii nonprofit: 14508301

Cont bancar (IBAN): RO09 BTRL 0440 1205 9213 60XX

Trimiteti formularul 230 completat si semnat de dumneavoastra la administratia financiara de care apartineti, pana la data de 25 mai. Puteti trimite documentele prin posta, cu scrisoare recomandata, sau sa le depuneti personal, la registratura administratiei financiare.

 

Daca aveti (si) venituri din alte surse (profesii liberale, precum medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, drepturi de autor etc.), aveti obligatia legala sa depuneti la administratia financiara o declaratie privind veniturile dumneavoastra. Pe aceeasi declaratie puteti indica si directionarea a 2% din impozitul dumneavoastra catre APIO. Pentru aceasta:

Descarcati "Declaratia speciala privind veniturile realizate" (formularul 200) de la acest link, completati-l, tipariti-l si semnati-l. Nu este necesar sa indicati suma care o directionati catre APIO, aceasta suma va fi calculata automat de catre cei de la finante in functie de impozitul pe venit platit deja de dumneavoastra. Pe acest formular sunt trecute deja datele care indica APIO ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul platit de dumneavoastra. Daca aveti deja formularul de altundeva, va rugam sa-l completati cu datele urmatoare:

Denumire entitate nonprofit: Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala

Cod de identificare fiscala a entitatii nonprofit: 14508301

Cont bancar (IBAN): RO09 BTRL 0440 1205 9213 60XX

Trimiteti formularul 200 completat si semnat de dumneavoastra (impreuna cu formularul 230, daca sunteti si salariat) la administratia financiara de care apartineti, pana la data de 25 mai. Puteti trimite documentele prin posta, cu scrisoare recomandata, sau sa le depuneti personal, la registratura administratiei financiare.