Vă invităm în perioada 6-11 februarie 2023 la Școala de Iarnă a Asociației de Psihologie Industrială și Organizațională (APIO), în Sinaia.

Module:
- "Artificial Intelligence/Machine Learning" - Algoritmi de predictie in psihologie
- Analiza de rețea
- Recenzarea sistematică a literaturii
- R pentru științe sociale
- Atelier de scriere de grant-uri pentru cercetare
- Panel cu antrenorii școlii de iarnă, cu întrebări și răspunsuri privitoare la problemele întâmpinate în cercetare

Înscriere
Avem rugămintea de a vă exprima interesul de a participa la Școala de Iarnă - APIO până vineri, 18 noiembrie, ora 15:00, prin completarea formularului: https://www.surveymonkey.com/r/ScoalaAPIO2023 , urmată de achitarea unui avans minim de 500 lei. Plata avansului se va face ulterior primirii acordului de participare din partea organizatorilor.

Cazare și taxă de participare
Cazarea se va face în două unități de cazare, aflate la 150 m distanță una de alta, în Sinaia: Centrul de Cercetare al Universității din București (unde se vor desfășura și cursurile școlii de iarnă APIO) și Pensiunea Boema, în camere duble, cu baie proprie.
Taxa de participare la școala de iarnă APIO este de: 1500 lei/persoana (clădirea Universității București) sau 1900 lei/persoană (pensiunea Boema) pentru pachetul de cazare (pentru 6 nopti și un loc în camera dublă). Taxa de participare include cazare, 3 mese pe zi, precum și toate costurile legate de desfășurarea cursurilor și organizarea evenimentului.

Contact
Pentru întrebări legate de organizare o puteți contacta pe Lavinia Țânculescu-Popa, la numărul de telefon: 0730585799.
Vă așteptăm la Școala de Iarnă APIO 2023!