Menu
Log in

Log in
  • Acasa
  • Scoala de Iarna APIO 2020

Școala de Iarnă APIO 2020


ȘCOALA DE IARNĂ – APIO 2020


Asociația de Psihologie Industrială și Organizațională a deschis înscrierile pentru Școala de Iarnă APIO 2020 unde ne vom întâlni atât pentru formare cât și pentru câteva zile de networking și socializare. Toate modulele se parcurg în intervalul 3-8 februarie 2020, la Pensiunea Coroana Reginei (zona Bran).


Toate modulele se parcurg în intervalul 3 – 8 FEBRUARIE 2020:

 ANALIZA BAYESIANA A DATELOR

 ANALIZA DE REȚEA

 ”R” ÎN PAȘI MICI

 MODELAREA DATELOR LONGITUDINALE

 ATELIER DE SCRIERE ACADEMICĂ


Participanții vor fi însoțiți pe parcursul acestei perioade de profesorii:

˜ MARIAN POPA

˜ GEORGE GUNNESCH-LUCA

˜ LAURENTIU MARICUTOIU

˜ DRAGOS ILIESCU


Cazarea se va face la Pensiunea Coroana Reginei (zona Bran), în camere duble sau triple, cu baie proprie. Costul pentru întreaga perioadă va fi de 710 RON /loc în camera triplă, 780 RON /loc în camera dublă și 820 RON /loc în cameră dublă, în regim single. Alocările în camere se vor face ținând cont de opțiunea fiecăruia, dar doar în măsura în care numarul de participanți și tipurile de camere disponibile vor permite acest lucru. Costul comunicat acoperă cazarea, 3 mese /zi, activitățile de curs și organizarea întregii tabere, precum și o activitate (opțională) de rupere de ritm: o drumeție ușoară, de câteva ore, prin satele de munte pitorești (Sirnea, Pestera, Magura) sau o drumeție scurtă + un obiectiv de vizitat în zonă.

Pentru grupuri de minimum 10 persoane care pleacă dintr-o anumită locație, se poate asigura transportul dus-întors către și dinspre tabără, pentru un tarif suplimentar de 200 RON/persoană.


Ocuparea unui loc în cadrul ȘCOLII DE IARNĂ se face prin achitarea unui avans minim de 400 RON. Plata avansului se face prin accesarea site-ului www.apio.ro, sectiunea Servicii (http://www.apio.ro/servicii), și transmiterea pe adresa: scoaladeiarna2020@apio.ro a ordinului de plată și a numărului de telefon de contact. Restul de plată se va achita până pe 15 ianuarie. Avansul se poate returna în măsură de 50% pentru retragerea participării pana la 15 ianuarie. Dupa această data, avansul nu se mai poate returna. Pentru întrebări legate de organizare o puteti contacta pe Lavinia Țânculescu, telefon: 0730585799.


Vă așteptăm cu drag!

Copyright © APIO, 2023

Powered by Wild Apricot Membership Software