SCOALA DE IARNA – APIO 2020

Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala a deschis inscrierile pentru Scoala de Iarna APIO 2020 unde ne vom intalni atat pentru formare cat si pentru cateva zile de networking si socializare. Toate modulele se parcurg in intervalul 3-8 februarie 2020, la Pensiunea Coroana Reginei (zona Bran).

Toate modulele se parcurg in intervalul 3 – 8 FEBRUARIE 2020:
 ANALIZA BAYESIANA A DATELOR
 ANALIZA DE RETEA
 ”R” IN PASI MICI
 MODELAREA DATELOR LONGITUDINALE
 ATELIER DE SCRIERE ACADEMICA

Participantii vor insotiti pe parcursul acestei perioade de profesorii:
˜ MARIAN POPA
˜GEORGE GUNNESCH-LUCA
˜ LAURENTIU MARICUTOIU
˜ DRAGOS ILIESCU

Cazarea se va face la Pensiunea Coroana Reginei (zona Bran), in camere duble sau triple, cu baie proprie. Costul pentru intreaga perioada va fi de 710 RON /loc in camera tripla, 780 RON /loc in camera dubla si 820 RON /loc in camera dubla, in regim single. Alocarile in camere se vor face tinand cont de optiunea fiecaruia, dar doar in masura in care numarul de participanti si tipurile de camere disponibile vor permite acest lucru. Costul comunicat acopera cazarea, 3 mese /zi, activitatile de curs si organizarea intregii tabere, precum si o activitate (optionala) de rupere de ritm: o drumetie usoara, de cateva ore, prin satele de munte pitoresti (Sirnea, Pestera, Magura) sau o drumetie scurta + un obiectiv de vizitat in zona.
Pentru grupuri de minimum 10 persoane care pleaca dintr-o anumita locatie, se poate asigura transportul dus-intors catre si dinspre tabara, pentru un tarif suplimentar de 200 RON/persoana.

Ocuparea unui loc in cadrul SCOLII DE IARNA se face prin achitarea unui avans minim de 400 RON. Plata avansului se face prin accesarea site-ului www.apio.ro, sectiunea Servicii (http://www.apio.ro/servicii), si transmiterea pe adresa: scoaladeiarna2020@apio.ro a ordinului de plata si a numarului de telefon de contact. Restul de plata se va achita pana pe 15 ianuarie. Avansul se poate returna in masura de 50% pentru retragerea participarii pana la 15 ianuarie. Dupa aceasta data, avansul nu se mai poate returna. Pentru intrebari legate de organizare o puteti contacta pe Lavinia Tanculescu, telefon: 0730585799.

Va asteptam cu drag!